Canoa Quebrada    Cumbuco    Diversen    Fortaleza    Natal    Pipa    Ponta Negra    Praia Beira Mar    Praia Do Costeira    Tibau do Sul    Via Costeira    Meer >>Ocean Palace Standaard

9 dagen
Vliegen
Hotel

Hotel Ocean Palace Standaard

Gelegen tussen duinen en strand en met haar vele en luxe faciliteiten en het uitstekende serviceniveau een echte aanrader. Dé keuze in Natal voor de echte levensgenieter.Algemene informatie over Hotel Ocean Palace Hotel, Onze classificatie 4 sterren, ligging: direct aan strand en dichtbij het centrum centrum Ponta Negra op ca. 1 km gelegenOverzicht Gelegen tussen duinen en strand en met haar vele en luxe faciliteiten en het uitstekende serviceniveau een echte aanrader. Dé keuze in Natal voor de echte levensgenieter.Unique Selling Points Tussen de duinen en het strand, Veel faciliteiten, Kindvriendelijk, Ponta Negra op ca.
vanaf
EUR 1049


Vila Do Mar

9 dagen
Vliegen
Hotel

Hotel Vila Do Mar

Comfortabel en gastvrij hotel aan een van de mooiste stukjes strand van de Via Costeira. Het hotel en haar faciliteiten hebben alles in huis voor een actieve of ontspannen vakantie.Algemene informatie over Hotel Vila Do Mar Hotel, Onze classificatie 3 sterren, ligging: direct aan strand en dichtstbijzijnde centrum Ponta Negra ligt op ca. 4 kmOverzicht Comfortabel en gastvrij hotel aan een van de mooiste stukjes strand van de Via Costeira. Het hotel en haar faciliteiten hebben alles in huis voor een actieve of ontspannen vakantie.
vanaf
EUR 965