Canoa Quebrada    Cumbuco    Diversen    Fortaleza    Natal    Pipa    Ponta Negra    Praia Beira Mar    Praia Do Costeira    Tibau do Sul    Via Costeira    Meer >>D Beach Resort

9 dagen
Vliegen
Hotel

Hotel D Beach Resort

Ligging: Hotel D Beach Resort is prachtig en heerlijk rustig gelegen, trapsgewijs tegen een heuvel waardoor u geniet van een geweldig uitzicht over de gehele baai van Ponta Negra. Het centrum en de levendige boulevard met diverse winkeltjes en terrasjes liggen op circa 50 meter.

Accommodatie: De moderne, verzorgde kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, huurkluisje en zitje. Badkamer met douche, toilet en haardroger. Comfortabel balkon met zitje en veelal zeezicht. Gratis WiFi bij de receptie.

vanaf
EUR 843


Maritima

Hotel

Aparthotel Maritima

"Stijlvol relaxen aan de helder blauwe zee."
vanaf
EUR 915


Morro do Careca

9 dagen
Vliegen
Hotel

Hotel Morro do Careca

Ligging: Hotel Morro de Careca (de duin van de kale man) heeft een absoluut warm Braziliaans karakter. Het hotel ligt direct op het zandstrand. Bars, gastvrije restaurantjes, het bruisende strandleven in de baai van Ponta Negra: alles is hier binnen handbereik. De ideale locatie voor een heerlijke, ontspannen vakantie.  

Accommodatie: Er zijn kamers zowel met als zonder zeezicht. Met zeezicht valt aan te raden. (dit kunt u aangeven bij "selecteer kamer type").

Alle eenvoudige, nette kamers beschikken over telefoon, televisie, airconditioning, koelkastje en een huurkluisje. Badkamer met douche en toilet.

vanaf
EUR 767


Rifoles

Hotel

Rifoles

In Rifoles Praia is jong en oud direct onder de indruk van de details waarmee dit hotel is opgebouwd. Het gebouw, de inrichting, het pesoneel en de animatie, alles ademt de sfeer van de tijd dat de piraten heersten over de wereldzeeŽn.
vanaf
EUR 1336